Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj krásny, priestranný, strešný byt s otvorenou terasou na najvyššom poschodí nad plážou a s panoramatickým výhľadom na more a celú Budvu v luxusnom komplexe v prvej línii pri mori.

Územie komplexu je úplne oddelené, ide o rezidenčnú zónu. Je tu súkromná piesočnatá pláž s mólom pre jachty.

Strešný apartmán pozostáva z dvoch úrovní:

Na prvom poschodí je otvorená priestranná terasa s posedením, vírivkou, sprchou, barovým pultom, ležadlami, pohovkami a grilom.

Na druhom podlaží sa nachádza pôsobivý byt s tromi spálňami, dvomi kúpeľňami, hosťovským WC, priestrannou obývacou izbou, jedálňou a modernou kuchyňou. Byty majú aj ďalšiu priestrannú terasu s posedením a panoramatickým výhľadom na more. 

Byty sú taktiež vybavené protipožiarnym systémom, systémom "inteligentného domu", deleným systémom a zrkadlovými oknami, ktoré neumožňujú pozorovať vnútornú situáciu v dome.

Na území samotného komplexu je všetko, čo potrebujete pre pohodlný život: reštaurácia, klubová kaviareň, bazén, škôlka, škola, plážový komplex, bar, práčovňa a čistiareň, nabíjanie el. vozidlá, parkoviská a mólo pre jachty.

Byt sa nachádza na 3 a 4 poschodí. 50 metrov od mora. 

Budva je známa svojou živou atmosférou a širokou ponukou zábavy. Nájdete tu diskotéky, reštaurácie, bary, kasína a športoviská tak, že o zábavu budete mať postarané. Budva je miestom, kde sa stretávajú moderný životný štýl a nádherná príroda, čo ju robí atraktívnym miestom nielen na dovolenku, ale aj na trvalé bývanie pre tých, ktorí túžia po kvalitnom živote.

Parkovanie je k dispozícií pri dome.

Mena v Čiernej Hore je euro, Čierna Hore je kandidátom na vstup do EU. Letecké spojenie s Čiernou Horou je dennodenne z Viedne, let trvá 1:20.

Ak hľadáte  byt na pobreží Čiernej Hory, neváhajte a kontaktujte nás, aby sme Vám poskytli ďalšie informácie alebo zariadili osobnú prehliadku tejto nehnuteľnosti v Budve, prípadne Vám pripravili ponuku na mieru podľa Vašich požiadaviek.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
350 m2
Zastavaná plocha:
350 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
350 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti