Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj hotelová izba, 36,48 m2, ostrov Sal, Kapverdy

Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Iné:
150 000 €

Popis nehnuteľnosti

Vhodné pre ľudí, ktorí  berú kúpu nehnuteľnosti ako investíciu.

Hotelová izba na predaj sa nachádza v rezorte na jednom s Kapverdských ostrovov v Atlantiku, na ostrove Sal s piesočnými plážami a priemernými dennými teplotami medzi 24 až 29 stupňov. Letisko je od rezortu vzdialené 15 km. 

V nehnuteľnosti sa nachádza spálňa a kúpeľňa. Každá nehnuteľnosť má svoj balkón, terasu či záhradu. Klient si môže vybrať z viac možností prevedenia interieru a veľkostí nehnuteľnosti.  

V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, bary, detský klub, kaderník, obchody a to najhlavnejšie piesočná pláž. Atrakcie ako jaskyňa Blue eye, mesto Santa Maria či kitesurfing. 

Hotelové izby sú v programe prenajímania pre bežne dostupné cestovné kancelárie na európskom trhu, s tým, že majiteľ má možnosť časť času využiť pre seba. 

Garantovaný 5% výnos po dobu prvých 5 rokov. 

V prípade vážneho záujmu o kúpu sa skladá 5.000,- rezervačná záloha, z ktorej je hradená aj prípadná inšpekčná cesta klienta. 

Ak máte záujem o viac informácií vypíšte prosím kontaktný formulár.

3D obhliadka na vyžiadanie.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
36 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
36 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Prezraďte nám, ako má vyzerať váš nový byt alebo dom a spoločne tento sen zhmotníme.

Premeniť váš sen na realitu dá veľa práce

Väčšinu môžete zveriť nám. Vieme, čo potrebujete, aby ste získali lepšiu pozíciu na realitnom trhu. Poskytneme vám kompletnú službu pri kúpe, predaji, prenájme nehnuteľnosti. Rovnako máme skúsenosti s odhadom nehnuteľností, exekúciami aj dražbami.

“Ako realitný maklér som profesne vyrastala v Českých Budějoviciach. Teraz pôsobím na Horehroní a v Banskej Bystrici. Ako žena vnášam nový uhol pohľadu, ľudskosť a porozumenie pre rodinný život a vaše potreby. Prezraďte mi svoje očakávania. Prevediem vás celým procesom a pripravím atraktívnu realitnú ponuku, ktorá vynikne. Teším sa, že vás aj vašu nehnuteľnosť spoznám osobne.”

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti